ANKESAT PER FATURAT, REAGON OSHEE- ja

Ne Lezhe ka patur keqfaturime te energjise elektrike qe ka sjelle fatura te fryra per abonentet, por e gjithe problematika ka nisur te marre zgjidhje. Drejtori i OSHEE per Veriun Ersi Sulejmani ka bere te ditur se po kryehen verifikimet rast pas rasti e shoqeruar edhe me masa ndaj faturisteve qe nuk kane qene korrekt ne punen e tyre. Edhe kesaj problematike po tentohet ti jepet fund ka deklaruar Sulejmani, kjo nepermjet vendosjes se disa aparaturave te reja qe kryejne hedhjen e ketyre faturave direkt ne sistem si dhe verifikimin nese punonjesit jane apo jo ne terren.
Kreu i OSHEE per Veriun Ersi Sulejmani ka folur edhe per dy investime te rendesishme ne lezhe qe lidhen me ndertimin e unazorit te ri te qytetit,ndersa ka shtuar se brenda muajit Qershor nuk de te kete me fatura aforfe.
Investimi per unazorin e qytetit pritet qe te perfundoje brenda muajit Maj, duke zgjidhur nje problematike te madhe persa iu perket furnizimit te qytetit me energjie elektrike

Lexoni dhe kete

12 SHKURT, AFATI I FUNDIT PER DOREZIMIN E DEKLARATES VJETORE

Drejtoria e PĂ«rgjithshme e Tatimeve, nĂ«pĂ«rmjet njĂ« njoftimi tĂ« shpĂ«rndarĂ«, kujton se data 12 Shkurt …