Wednesday , 20 November 2019

“ANTALOGJI – GEGNISHTJA POETIKE”, LIBRI I RI I FILIP GURAZIUT

Në kuadrin e aktiviteteve të “Pro Gegnishtes”, Instituti i promovimit të vlerave në gjuhën shqipe ka organizuar këtë të shtunë një aktivitet në kinema “Millenium”. Një aktivitet në të cilin u promovua libri i ri i këshilltarit bashkiak Shkodër, Filip Guraziu, me titull “Antalogji – Gegnishtja Poetike”. Autori foli për rëndësinë që ka gegnishtja në ditët e sotme.

Në promovimin e këtij libri merrnin pjesë figura të njohura të artit në Shkodër dhe miq e familjarë të autorit Guraziu.

Lexoni dhe kete

PROMOVOHET NE LEZHE LIBRI “MIRDITA PER KOL MIRDITEN”

Gazetari i njohur Gjergj Marku ka promovuar në Lezhë librin tijë “Mirdita për Kol Mirditën”, …