Wednesday , 29 June 2022
Breaking News

ANTON KOKAJ TAKIM ME BANORET E GORE- BUDISHES!

Fshatrat e Gore- Budishes kan qn ndalesa e radhs e kandidatit pr partin Demokratike n bashkin e Malsis s Madhe Anton Kokajt. Gjat bashkbisedimit me Kokajn, banoret e Gore- Budishes I kan premtuar mbeshtetje dhe fitore te thelle me 21 Qershor, ndersa I kane bere te ditur edhe problemet me te cilat perballen.Nga ana tjeter Kandidati i PD- se Anton Kokaj I ka premtuar banoreve te kesaj zone se me te fituar mandatin investimi I pare qe do kryehet ne kete zone do te jete furnizimi me uje te pijshem.

Drejtuesit e PD- se ne Malesi te Madhe kane kerkuar nga banoret e Gore- Budishes jo vetem voten per Anton Kokajn por edhe per partine Demokratike.

Furnizimi me uje te pijshem I kesaj zone dhe rikonstruksioni I rruges lidhese te ketyre fshatrave jane dy nga investimet madhore qe pritet te kryhen nga kandidati i PD- se Anton Kokaj menjehere pas fitores ne zgjedhjet e 21 Qershorit.

Lexoni dhe kete

BAJRAM BEGAJ PËR PRESIDENT I RI I SHQIPËRISË

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, gjeneralmajor Bajram Begaj, është …