ANTON KOKAJ TAKIME ME BANORET E SELCES

Banoret e Selces kane denoncuar presionet që po bëhën në këtë zonë nga përfaqësues të partisë socialiste. Deklaratat u bën gjatë takimit me kandidatin për deputet në qarkun e  Shkodres Anton Kokaj me banoret e kësaj zone, por pavarësisht kësaj banoret premtuan mbështetje për partine demokratike.

Në fjalën e tij përpara banorëve Kokaj ka deklaruar se pavarësisht përcarjes që tentohet të bëhët në mesin e malsorëve, kjo gjë nuk do ndodhë më pasi republika e re nuk do jua lejoj.

Njësia administrative e Kelmendit mbetet një nga bastionet kryesore të PD- së në Malësi të Madhe.

Lexoni dhe kete

VLAHUTIN: SHQIPTARET E MERITOJNE EUROPEN

Shqiptaret e meritojne evropen por ajo qe ne duhet te bejme eshte te afrojme standartet …