Wednesday , 17 January 2018

ANULLOHET GREVA E MESUESVE NE SHKOLLAT E SHKODRES

Kete te enjte ishte parashikuar nje greve njeoreshe nga mesuesit ne shkollat e Shkodres per shkak te mos-plotesimit te disa kerkesave nga Ministria e Arsimit. Por, nje greve e tille u anullua per shkak se jane plotesuar 2 nga 3 kerkesat e Sindikates se Arsimit Shkoder. Vete kreu i kesaj sindikate, Arian Peraj e pohon nje fakt te tille.

Gjithashtu, jemi fokusuar edhe tek mbrojtja e 2.200 mesuesve te cilet kryeministri Rama kerkon ti largoje nga sistemi shton Peraj.

Peraj kerkon nga mesuesit qe te mos kene frike dhe te kerkojne te drejtat e tyre, pavaresisht presioneve te ndryshme qe mund te kene.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …