Wednesday , 1 April 2020

APLIKIMET ONLINE PER PROGRAMET E RINDERTIMIT

Bashkia Lezhë ju ka bërë thirrje banoreve të prekur nga tërmeti i 26-nëntorit që të bëhen pjesë e aplimit online, pasi në të kundert nuk mund të përfitojnë nga programet e rindërtimit. Në/kryetari i bashkisë Ermal Pacaj, u shpreh se data 28 shkurt është afati i fundit për të aplikuar në zyrat e ngritura për këtë çështje në qytetin e Lezhës dhe njesitë administrative ku ka patur dëme nga tërmeti.

Deri tani kanë aplikuar 80% qytetareve që kanë pësuar dëmtime nga tërmeti i 26 nëntorit në Bashkinë Lezhë, ndërsa zyrat qëndrojnë të hapura nga ora 8:00 e mëngjesit deri në 18:00 të pasdites.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …