Wednesday , 26 June 2019

APLIKIMET PER LEGALIZIM NE PERIUDHEN 2005 – 2006

Drejtoria Rajonale e ALUIZNIT Shkodër është përqëndruar te shqyrtimi dhe përmbyllja e aplikimeve për legalizim në periudhën 2005 – 2006. Kështu shprehet drejtorja Elsa Tanushi, teksa theksoi se kjo drejtori po vepron në bazë të zonave kadastrale apo njësive administrative.

Ajo flet edhe për numrin e aplikimeve.

Ndër të tjera, Tanushi kërkon mirëkuptimin e qytetarëve për lejet e legalizimeve.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …