Wednesday , 25 November 2020

APLIKIMI NE MASTER, AFAT DERI ME DATEN 12 TETOR

Studentet te cilet duan qe te alikojne per nivelin master te studimeve ne Universitetin Luigj Gurakuqi, u ka mbetur vetem edhe 1 dite afat. Kjo pas shkreses se ardhur nga Ministria e Arsimit e cila parashikon datat 7 deri me 12 Tetor per afatin e aplikimit.

Berhani pranon se ky afat i shkurter kohor i ka gjetur te papergatitur studentet.

Pas fazes se aplikimit studentet kalojne ne disa faza te tjera qe eshte ajo e regjistrimit e me pas seleksionimi i fazave te tjera deri me daten 19 tetor. Sekretarite jane trajnuar per perballimin me sukses te aplikimeve dhe regjistrimeve per te gjtihe studentet qe rezultojne fitues ne nje program studimi.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …