Monday , 17 January 2022

APLIKIMI PËR FORMULARIN A1Z

Nga data 7 korrik deri me 9 ka qenë afati për aplikim për ish-maturantët për plotësimin e formularit A1Z.

Një mundësi për tu regjistruar në një nga degët në universitet. Për këtë flet edhe drejtorja e shkollës “Oso Kuka”.

Gjithashtu, ajo evidentoi rezultatet e maturës së kësaj shkolle në provimet e maturës shtetërore…

Në fund, ajo u uroi suksese maturantëve të “Oso Kukës”, por edhe të shkollave të tjera të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e …