APLIKIMI PER PROGRAMET E NXITJES SE PUNESIMIT

Këtë të marte është hapur faza e aplikimit të programeve të nxitjes së punësimit. Risia është se programi i adresohet ish-përfituesve të ndihmës ekonomike dhe atyre që aktualisht janë me ndihmë ekonomike. Kështu shprehet drejtorja e zyrës së punës Shkodër, Rozafa Zmijani. Sipas saj ky është një program që ka të bëjë me formim profesional të pagueshëm dhe janë rreth 404 individë që përfitojnë në rajonin e Shkodrës.

Është një ndihmë shumë e madhe për këto individë shton Zmijani.

Kështu, të gjithë ato që kanë mbetur jashtë skemës së re të ndihmës ekonomike mund të bëhen pjesë e programeve të nxitjes së punësimit.

Lexoni dhe kete

GERRYERJA E TOKES NE JUBAN TE NJESISE GURI I ZI

Kjo ishte situata në tokat bujqësore të zonës së Jubanit në Njësinë Administrative Gur i …