Thursday , 22 February 2018

ARKIVIMI I DOKUMENTAVE NE LEZHE

Dorëzimi i dokumentave nga insitucionet pranë arkivit të Qarkut Lezhë ka njohur përmiresime. Në harkun kohor të 3 viteve i është kushtuar një vemendjen e veçante terheqjes së dokumentava në arkiv, duke dyfishuar numrin fond krijues.

Drejtori i Arkives në Qarkun Lezhës Pashk Alia thotë se i gjithë dokumentacioni ka hyre i përpunuar dhe i inventarizuar.

Pavarësisht punes së mirë që është bërë një sërë insitucionesh sërish vijojnë të mos i dorezojnë dokumentat në arkiv e kjo ndodhur nga neglizhenca dhe papërgjeshmeria e tyre.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …