Breaking News

“ARRATISJE NË LIRI”

Profesor Ismail Dizdari ka promovuar këtë të shtunë librin e shkruar nga ish-presidenti boshnjak Alia Izet Begoviç me titull “Arratisje në liri”, një libër i përkthyer nga vetë Dizdari. Në fjalën e tij për mediat, Dizdari foli për figurën e ish-presidentit Begoviç.

Aktiviteti u organizua nga shoqata atdhetare Malësia, shoqata atdhetare Ana e Malit dhe muzeumi etnografik Lekaj i Malësisë së Madhe.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …