ARRESTOHET PER NJE VEPER QE NUK E KA KRYER

Drilon Hila nga Bushati i Shkodrës është arrestuar me 24 dhjetor 2017 për një vjedhje të kryer me datën 13 dhjetor të këtij viti në Shkodrës, ndërsa ai që nga nëntori ndodhej në itali dhe se me 17 dhjetor ka mbërr`itur në Shqipëri. Arrestimi i tij është bërë pasi sipas policisë dhe prokurorisë ka konsumuar vepren penale të vjedhjes e kryer në bashkëpunim me një tjetër shtetas ka kryer vjedhjen e banesë së shtetasit A. M në lagjen Naim Gjylbegu të Shkodres. Drilon Hila shprehet se unë gjatë gjithë kësaj periudhe kam qenë në itali dhe se personi i cili ka deponuar emrin tim unë as nuk e njoh.

Drilon Hila ndodhet në arrest shtëpie me afat për 30 ditë, i caktuar nga gjykata e Shkodrës me kërkesë të prokuroriusë për një vjedhje të kryer në Shkodër. Ndërsa kërkon zbardhjen e të vërtetës dhe lirimin e tij nga akuzat pasi ai akuzohet padrejtësisht.

Lexoni dhe kete

15.5 KG KANABIS, ARRESTOHET NE PIKEN KUFITARE TE MURIQANIT 37-VJEÇARI NGA SHKODRA

37 vjecari Genc Nikshiqi ka rënë në prangat e policisë Kufitare të Muriqanit pasi me …