ARTI I KUZHINES NE EMER TE ESHTJEVE SOCIALE

Perdor magjine e kuzhines ne emer te ceshtjeve sociale. Kjo eshte iniciativfa e Kobi Mizrah, kuzhinierit izraelit te njohur per udhetimet e tije ne vend te ndryshme duke patur ne fokus problemet e ndryshme sociale. Ne bashkpunim me bashkine e Lezhes dhe mbeshtetur nga ambasada Izraelite ne vendin tone, Kobi Mizrah e ka perdorur magjine e tije te gatimit ne sherbim te 100 femijeve lezhjane, prej te cileve 60 jane me aftesi ndryshe.
E gjithe kjo vjen si nje mundesi qe edhe keta femije te kene nje dite sa me te vecante, por per kuzhinierin Kobi Mizrah, kjo ndjesi duhet te shoeroje cdo individ, ndersa ai vete do te vazhdoje misionin e nisur.
Jo vetem nje dreke me gatime qe percjellin nje shije krejt te ndryshme, por per femijet me aftesi ndryshe ne lezhe jane shperndare edhe dhurata. Ato jane mundesuar nga word vizion, te cilet kane marre rolin e babagjyshit te vitit te ri duke shtuar akoma me shume kenaqesine e perjetuar nga femijet me aftesi ndryshe.

 

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …