ARTISTËT E TEATRIT “MIGJENI” NË PROTESTË

Me pankarta ” Poshte diktatura”, ” Une jam teatri”, ” Shembet godinen jo Teatrin” etj aktoret, kengetaret, muzikantet dhe gjithe punonjesit e Teatrit ” Migjeni” Shkoder protestuan per prishjen e Teatrit Kombetar…

Na eshte ngulur thike pas shpine Teatri eshte tempulli i demokracise u shprehen aktoret.

Nga teatri Migjeni ata u drejtuan ne kembe deri tek sheshi “Luigj Gurakuqi”, edhe aty, me pankarta në duar duke shprehur solidaritetin me Aleancën për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …