Saturday , 26 September 2020

ARVIT BUSHATI KRYETAR FRPD-së DEGA SHKODER

Forumi Rinor i parties demokratike ka zgjedhur kryetarin  e tij  I cili eshte Arvit Bushati. Kane marre pjese 1230 te rinje ne votim ku 683 vota jane dhene per kandidatin fitues Arvit Bushati ndaj 525 vota te marra nga kandidatja Benardeta Syku ndersa 23 vota kane rezoltuar te pa vlefshme. Ne perfundim te votimit kryetar i ri i forumit rinor te partise demokratike Arvit Bushat tha se fitorja e tij ishte pas nje perballje te forte brenda te njejtit grupimi politik.

 

I pyetur mbi pretendimet e me hershme qe Bushati ka patur per manipulim listash ai dha kete pergjigje.

Arvit Bushati do te jete ne krye te forumit rinor te partise demokratike per 4 vitet e ardhshme. Ndersa eshte pasues i Gjeorgjeta Hiles e cila mbajti kete post per 7 vite me radhe.

 

Lexoni dhe kete

PĂ‹RGATITJET PĂ‹R ZGJEDHJET E 25 PRILLIT

Te Partia Demokratike dega ShkodĂ«r vijon puna pĂ«r zgjedhjet e 25 prillit. TashmĂ« kjo forcĂ« …