Saturday , 7 December 2019

ASFALTIMI I RRUGES NE GANJOLLE TE GURIT TE ZI

Rruga e fshatit Ganjollë në Njësinë Administrative Guri i Zi është kantieri i radhës në Bashkinë e Shkodrës. Puna për sistemim- asfaltim të rrugës së këtij fshati, që nuk është ndërhyerë asnjëherë, është tashmë në fazën e shtresave asfaltike. Nga investimi 41 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër përfitojnë direkt 200 familje të kësaj zone.

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka siguruar se investimet do të vazhdojnë, pavarësisht vështirësive të krijuara nga vendimet jo ligjore të qeverisë.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …