ASNJE APLIKIM PRANE BASHKISE SHKODER PER ABONE

Prane Bashkise Shkoder nuk ka asnje aplikim nga nxenesit apo studentet per tu pajisur me abone, ne transportin urban. Ndersa fondi i parashikuar per subvensione ne vitin 2017 eshte 3 milion leke te reja, dhe ende ndodhet gjendje.

Ndersa nje vit me pare rreth 1000 nxenes dhe 500  mesues qe zhvillojne mesim larg vendbanimeve kane perfituar subvensione, sipas fondit te akorduar nga Ministria  me vendim qeveria, te cilat nga data 1 korrik e ketij viti i kane kaluar drejtorise arsimore.

Bashkia Shkoder ka sqaruar te gjithe prinderit ne raste nevoje se duhet te aplikojne per marrjen e aboneve.

Lexoni dhe kete

REZULTATET E PROVIMEVE TE MATURES SHTETERORE

Prej pak ditësh, kanë dalë notat e lëndëve të gjuhes shqipe-letërsisë, gjuhës angleze dhe matematikës …