Breaking News

“ASNJE FSHAT PA RRUGE, URA DHE MULLINJE BLOJE”

Kreu I bashkisë Pukë, Gjon Gjonaj në kuadër të nismës “Asnjë fshat pa Rrugë, ura dhe mullinjë bloje” po ndjek hap pas hapi aksionet për pastrimin dhe hapjen e rrugëve në cdo fshat të bashkisë që ai drejton. Teksa inspektoj hapjen e rrugës së Zezajve, një segment I degraduar si pasoj dhe e terrenit ku ndodhet, Gjonaj bëri të ditur se puna nuk do ndalet deri në piken fundore të bashkisë së drejtuar prej tij, duke e cilësuar këtë një detyrim ndaj qytetarve.

Prej kohësh bashkia e Pukës ka nisur punën duke hapur segmente të reja rrugore në fshatrat që nuk kanë lidhje me rrugë auto, në rilidhjen e rrugëve të dëmtuara nga dimri si dhe në pastrimin e akseve rrugore rurale ekzistuese, ndërkoh që po punohet për ndertimin e urave qe lehtesojne banoret ne zonat e thella malore te kesaj bashkie.

Lexoni dhe kete

LIBRAT FALAS, HYN NE FUQI VENDIMI

Ndryshe nga një vit më parë, nxënësit e klasës së parë deri në klasën e …