Breaking News

ASNJE NDERHYRJE PER TE PARANDALUAR RRESHQITJEN E DHERAVE

Rreshqitja e rruges se kalase ne Lezhe mund te marre permasa me te medha. Asnje nderhyrje nuk eshte bere deri me tani vec largimit te dheut per te hapur rrugen dhe vendosjen e sinjalistikes paralajmeruese. Dy banesa rrezikojne te rreshqasin pasi levizjet e dheut kane vijuar. Bashkia e Lezhes thote se situata i tejkalon kopetencat dhe mundesite e saj. Nenkryetarja e kesaj njesie vendore Alfrida Marku, shprehet se i jane drejtuar emergjencave civile dhe ministrise se mbrojtjes per te bashkpunuar ne zgjidhjen e kesaj situate, por ende pa marre asnje pergjigje konkrete.

Rreshqitja e tokes ne rrugen e kalase se lezhes nisi rreth 1 muaj me pare dhe u vlersua si nje situate emergjente pershkak te rrezikshmersise qe paraqiste. Banoret vazhdojne te kene frike se kjo situate mund te perkeqesohet, por nderhyrja ende nuk ka ardhur.

Lexoni dhe kete

AKTIVITETE NE 70-VJETORIN E LINDJES SE IMZOT ANGELO MASSAFRA

Në kuadër të 70-vjetorit të lindjes së arqipeshkvit të dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo …