Saturday , 18 January 2020
Breaking News

“ASNJË NDËRTUES NUK I PËRGJIGJET THIRRJES SË RAMËS”

Zv/kryeministri Erjon Braçe tha se duhet të merret një vendim se çfarë do të bëhet me shtesat me apo pa leje mbi pallatet e ndërtuara para 1990, pasi rrezikojnë strukturën e godinave. Deklaratën e bëri gjatë mbledhjes së radhës të jashtëzakonshme pas situatës së tërmetit.

Erjon Braçe deklaroi se në Tiranë nuk i është përgjigjur asnjë ndërtues thirrjes së kryeministrit Rama që të paraqiten për të riparuar dëmet e pallateve që nuk rrezikojnë në strukturë, por kanë dëme të lehta.

Braçe kërkoi që banorët të mos lejohen që të kryejnë punime të pa çertifikuara.

Lexoni dhe kete

NDËRHYRJE NË URËN E MESIT

Me një gjatësi investimi prej 6 km aksi “Ura e Mesit – Kala e Drishtit” …