Monday , 27 January 2020

Astrit Beci: Spitalet te kthehen ne qendra shendetsore 24 ore

Strukturat spitalore jo eficente me kalimin e kohës të kthehen në qëndra shëndetsore 24- orëshe, deklarata ka ardhur nga drejtori i Fondit të Sigurimeve Astrit Beci gjatë analizës 1- vjecare të t Fondit të sigurimeve shëndetësore Shkoder. Beci ka përmendur shembullin e spitaleve të Pukës dhe Koplikut.Nga ana tjetër Beci ka përmendur edhe sukseset gjatë punës të Fondit të sigurimeve shëndetësore ku janë mbyllur depo sekondare ilacesh.Beci gjithashtu ka premtuar edhe shtimin e serverave per eliminimin e radheve gjatë marrjes së kartave të shendetit. Fondit të sigurimeve shëndetësore Shkoder ka zhvilluar analizën 1- vjecare ku të paranishem ishin drejtuesit e këtij institucioni në metropolin verior.

Lexoni dhe kete

DEBATE PËR KINEMA “MILLENIUM” NË SHKODËR

NjĂ« temĂ« qĂ« solli debate nĂ« mbledhjen e pasditĂ«s tĂ« sĂ« mĂ«rkurĂ«s nĂ« KĂ«shillin Bashkiak …