Wednesday , 21 March 2018

AUTOBUSET BLLOKOJNE QENDREN E QYTETIT TE SHKODRES

Vëndëqëndrimi I autobusëve në Shkodër edhe pse I përcaktuar nga Bashkia nuk është I duhuri, ndërsa vështirësitë për drejtuesit e tyre janë të mëdha. Nësë do kishte një terminal cdo gjë do ishte në rregull.

Nuk ka një terminal autobusët  në qytetin e Shkodrës dhe kjo vë në vështirësi edhe marrjen e informacioneve për linjat e autobusëve, ndërsa kët të fundit detyrohen që të ndalohen në vende të ndryshe sic është rasti I qëndrës së qytetit të Shkodrës.

Pamjet tregojn vështirësit sit ë drejtuesve të autobusëve por edhe të pasagjerëve që të marrin plackat e tyre, kun ë jo pak raste krijojnë edhe bllokim qarkullimi por edhe rrezikojnë jetën e tyre.

Mungesa e miratimit të planit rregullues të Shkodrës ka bërë që bashkia të gjej zgjidhje me vendosje provizore të vëndë qëndrimit të autobusvë të linjave ndërmjet qyteteteve.

Lexoni dhe kete

PROBLEME NE NJESINE ADMINISTRATIVE TE DAJÇIT

Situata e përmbytjeve vijon të mos njohë asnjë përmirësim në territorin e Bashkisë Shkodër. Përkundrazi, …