Breaking News

“AUTOCHTHONOUS”, I FTUAR ARDIAN DAJTI

I ftuar në emisionin “Autochthonous” mjeku i njohur kirurg i Shkodrës, njëherësh edhe Drejtor i Spitalit Rajonal, Ardian Dajti, shprehet se pavarësisht se kemi një rihapje të aktiviteteve nuk duhet ulur vigjilenca, nuk duhet të neglizhohen masat, pasi COVID 19-të është prezent.

Ndërsa sa i përket shërbimeve në Spitalin e Shkodrës gjatë kësaj periudhe, ai tha se nuk ka munguar sidomos për urgjencat.

Drejtori i Spitalit Rajonal të Shkodrës Ardian Dajti foli edhe për masat që do merren në vazhdimesi sa i përket shërbimit ndaj pacientit, ndërsa u ndal edhe tek mungesa e specializantëve.

Spitali Rajonal i Shkodrës është më i madhi në veri të vendit dhe i shërben jo vetëm rajonit të Shkodrës dhe më gjërë.

Lexoni dhe kete

MEMA: SEZON VEROR I VAKËT NË VELIPOJË

Sezoni veror ka nisur i vakët në plazhin e Velipojës. Shprehet kështu drejtori i turizmit …