“AUTOCHTHONOUS” NE TV ROZAFA

Vetingu do të ndodh dhe se kjo është fakt I kryer, reforma në drejtësi është kushti kryesor që do coj Shqipërinë para, ishte opinioni I ftuarëve në emisionin “Autochthonous” në TV Rozafa I pari për vitin 2018. Gazetar dhe analist folen rreth zhvillimeve në 2018, por edhe për pritshmërit në të ardhmen politike të vendit, ndërsa fokusi kryesor ishte tek reforma në drejtësi dhe marrëdheniet me BE dhe SHBA.

Cështja e pronave, mungesa e transparencës dhe administrata publike, reformimi I sistemit elektorla dhe gjyqësor si një domosdoshmëri për zhvillimin e vendit, u diskutuan gjatë emisionit Autochthonosu mbrëmjen e së martës në TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

ARSIMI PROFESIONAL, SHKATERRIMI I TIJ NE VENDIN TONE

Pjesa më e madhe e vendeve që ishin të përfshira në bllokun e sistemit komunist …