Wednesday , 29 June 2022

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e tyre në lidhje me harten e re gjyqësore.

Dhoma e avokatisë zhvilloi një takim në lidhje me këtë çështje dhe propozimet e tyre do i dërgohen Ministrisë së Drejtësisë dhe Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Dhoma e Avokatisë Lezhë është totalisht kunder hartes së re gjyqësore të propozuar aktualisht, pasi sipas avokateve diçka e tillë cenon aksesin e qytetareve në sistemin e drejtësisë dhe rrit kostot financiare për ta.

Referuar hartës së re gjyqësore në Qarkun e Lezhës është parashikuar të ketë vetem një gjykatë, ndërsa ajo e Kurbinit do të shkrihet.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

Është mbajtur në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës konferenca e Shkencave Mjeksore Teknike, me temë …