Monday , 13 February 2023

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas mbledhjes në prefekturën e Qarkut Shkodër. Babani tha se situata e zjarreve në Bashkinë Vau i Dejës në muajin Korrik dhe Gusht është e rënduar.

Ai tha se banorët kanë bërë denoncimet e tyre për këto zjarre, por ka pritur një reagim më të mirë nga policia që të dilte me postoblloqe në disa zona që më vonë iu vendos zjarri…

Ndër të tjera, Babani vlerësoi punën e zjarrfikësve në këto ditë.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, DËMTIMI I STOLAVE NË PEDONALEN E “MOLOS”

Bashkia Shkodër ka nisur riparimin e stolave në pedonalen e “Molos” në hyrje të qytetit. …