Wednesday , 21 October 2020

BAJZE- KASTRAT, PROBLEM INFRASTRUKTURA

Ndonese bashkia Malesi e Madhe flet per investime ne infrastukturen rrugore sic duket realiteti eshte krejt ndryshe. Ne njesine administrative te Kastratit pak metra nga qendra e Bajzes, rruga e Rushajve ose e njohur ndryshe si rruga e vjeter prej tre vitesh ndodhet ne gjendje plotesisht te amortizuar.

Banoret thone se jane vetem 2 km rruge e pa shtruar dhe askush nuk ka nderhyre. Ky segment rrugor perben nje shqetesim per ta pasi ka krijuar veshtiresi me transportin e femijeve ne shkolla si dhe me levizjen e automjeteve .

Pervec problematikes se infrastruktures rrugore, keto banore vuajne edhe problematiken e mos- pastrimit t kanaleve kulluese.

Lexoni dhe kete

MAMURRAS, URA E DROJES RREZIKON SHEMBJEN

Ura e Drojës në Mamurras rrezikon të shembet për herë të dytë për shkak të …