Sunday , 17 February 2019

“BALADE PER TARTIN E SPAÇIT”

Kishte zgjedhur Vendin e Dëshmisë dhe Kujtesës në qytetin e Shkodrës për të promovuar librin e tij më të ri. Autori i njohur Hysen Haxhiaj promovoi këtë të shtunë librin me titull “Baladë për Tartin e Spaçit”. Një libër që i dedikohet vuajtjeve të kaluara në burgun famëkeq te Spaçit në vendin tonë. Ai tregon se nga mori iniciativën për të shkruar këtë libër.

Më tej, ai shton se komunizmi është edhe sot i pranishëm, madje më i fortë se kurrë.

Ky është libri i katërt i autorit me proza dhe poezi dhe në promovimin e tij morën pjesë figura që kanë përjetuar dënime të ndryshme nga ajo kohë.

 

Lexoni dhe kete

BOCETET E GJERGJ KASTRIOTIT EKSPOZOHEN NE AMBJENTET E QKF-se

Boçetet e Gjergj Kastriotit Skëndëbeut të punuara nga skulptor të ndryshem janë ekspozuar në ambjentet …