Tuesday , 16 August 2022

BANESAT NË MUSHAN TË RRETHUARA NGA UJI

Vijon të jetë e përkeqësuar situata e përmbytjeve në zonën e nënShkodrës.

Më problem shfaqin njësitë administrative Dajç dhe Ana e Malit. Rrugët e fshatit Mushan janë nën pushtetin e ujit, ku me një problematikë të tillë përballet edhe banesa e familjes së Pjetër Vasaj.

Bazën ushqimore për gjënë e gjallë ia ka marrë uji, ndërsa thotë se ka frikë të qëndrojë në banesë, pasi niveli i ujit mund të rritet sërish.

Në zonën e Mushanit vijon të ketë prezencë të ujit në rrugët e brendshme.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …