Sunday , 20 January 2019

BANJOT NE SHKOLLEN E GRUDES SE RE NE GJENDJE TE AMORTIZUAR

Kjo eshte gjendja skandaloze ne banjot e shkolles 9-vjecare “Tringe Smajli” te Grudes se Re ne Bashkine Shkoder. Banjo qe nuk njohin nderhyrje prej disa vitesh, pavaresisht se shkolla eshte rikonstruktuar para disa muajsh, por banjot jane lene ne te njejten gjendje. Pamjet e filmuara kete te Merkure e deshmojne nje fakt te tille, ku mungon edhe uji per pastrimin e tyre. Nje gje e tille pranohet edhe nga sanitarja e kesaj shkolle Harusha Berisha, qe punon ne kete shkolle prej 30 vitesh.

Berisha eshte sanitarja e vetme e kesaj shkolle dhe paguhet nga komuniteti i zones. 500 femije te kesaj shkolle detyrohen te kryejne nevojat e tyre personale ne keto banjo te amortizuara.

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …