BANORET: ASNJE NDERHYRJE NE NJESINE ANA E MALIT

Ndryshe nga administrator i njesise se Anes se Malit Arben Cemi i cili nje dite me pare tha se ka marre te gjitha masat per parandalimin e permbytjeve, banoret ankohen se vijojne te jene te rrezikuar ne cdo moment. Sipas tyre kanalet nuk mund te pastrohen ne kohe reshjesh, ndersa hapja e tyre duhet te ishte bere muaj me pare.

Banoret kerkojne nderhyrje emergjente ne argjinatura dhe ne nivelin e asfaltit i cili i permbyt cdo vit keta banore. Edhe kryeplaku i fshatit Obot ka bere me dije se eshte larjmeruar per nderhyrje ne kanale kulluese dhe vaditese, por asgje nuk eshte bere ne kete drejtim pervecse premtimeve.

Lexoni dhe kete

SIGURIA NE BREGDETIN E TALES NE LEZHE, VENDOSEN 7 KULLA VROJTIMI POR….

Në bregdetin e Tales në Lezhë janë vendosur, 7 kulla vrojtimi.Situata duket e përmiresuar, duke …