Saturday , 24 March 2018

BANORET E ANES SE MALIT I PERGJIGJEN KESH-it

Nje dite me pare Koorporata Elektro-Energjitike Shqiptare hoqi pergjegjesine nga vetja, teksa deklaroi se permbytjet ne fshatrat Oblike, Gorice dhe Obot te Njesise Administrative Ana e Malit ne Bashkine Shkoder kane ndodhur per shkak te reshjeve te dendura te shiut te dates 2 mars dhe nuk kane lidhje me programin e shkarkimeve te kontrolluara nga KESH.

Por, i menjehershem ka qene edhe reagimi i banoreve te zones te cilet i jane kunderpergjigjur deklarates se KESH. Ato kerkojne qe KESH te mbaje pergjegjesi per shkarkimet.

Nga ana tjeter banoret shprehen se nuk kane marre akoma shperblimet e permbytjeve te disa viteve me pare dhe e njejta situate po perseritet edhe kete vit.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …