Friday , 30 October 2020

BANORËT E BËRDICËS SË MESME NË PROTESTË

Banorët e zonës së Bërdicës së Mesme në Bashkinë Shkodër kanë dalë këtë të shtunë në një protestë për tokat e tyre bujqësore.

Ato shprehen se rruga e re Shkodër – Velipojë u ka shkaktuar dëme, teksa kërkojnë që daljet në rrugë nga tokat e tyre të mos mbyllen me barriera, si edhe u janë prishur kanalet vaditëse.

Janë rreth 200 familje në këtë zonë që përballen me një problematikë të tillë.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …