Sunday , 27 September 2020

BANORËT E LAGJES SKËNDERBEG MARRIN MBËSHTETJEN E INSTITUCIONEVE

Banorët e lagjes Skënderbeg në qytetin e Shkodrës duket se tashmë kanë edhe mbështetjen e institucioneve për të mos dalë nga banesat e tyre pa një vendim gjykate, pavarësisht përplasjeve me përmbaruesin.

Ato vijojnë të kërkojnë drejtësi dhe të mos dalin nga banesat e tyre.

Një ditë më herët këto banorë ishin pranë gjykatës së rrethit gjyqësor Shkodër.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen …