Monday , 20 September 2021

BANORET E MALIT TE JUSHIT NE PROTESTE

Banoret e Malit te Jushit kane vijuar protesten per marrjen e demshperblimeve. Ata i drejtuan thirrje te drejtperdrejte qeverise e cila po tallet me Shkodren duke e diskriminuar

Prej ditesh banoret e NenShkodres zhvillojne protesta, por deri me tani asgje nuk eshte marre parasysh, pasi asnje reagim nuk ka ardhur nga qeveria.

Banoret bene me dije se te Dielen do ti bashkohen protestes se pergjithshme qe do te zhvillohet ne oren 11:00.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavë të energjisë elektrike është kthyer në sfidë për qytetaret në Lezhë. Prej …