Tuesday , 6 December 2022

BANORET E PJETROSHANIT: S’DUHET TE KEMI FRIKE NGA PRESIONET

Ndalesa e radhes e kandidatit te partise demokratike Anton Kokaj ka qënë fshati Pjetroshan ne komunen e Kastratit. Gjatë bashkëbisedimit me banoret e ketij fshati, keto te fundit I kane bere apel banoreve te Malesise se Madhe që të mos bien pre e presioneve te perfaqesuesve te se majtes.

Deputeti i PD- se Gjovalin Bzhetaj dhe kreu I kesaj force Pjerin Spathari kane riperseritur thirrjen qe me 21 Qershor te votohet Anton Kokaj dhe partia demokratike. Kandidati i PD- se Anton Kokaj ka siguruar banoret e Pjetroshanit se premtimet e dhena do te realizohen te gjitha.

Fshatrat e Kosanit dhe Pjetroshanit, jane bastione te se djathtes ndersa me 21 Qershor banoret e kesaj zone kane premtuar fitore edhe me te thelle.

 

Lexoni dhe kete

PS SHKODĂ‹R MBAN DĂ‹GJESĂ‹N E RADHĂ‹S NĂ‹ NJĂ‹SINĂ‹ RRETHINA

Taulant Shahmani dhe Valbona Doniku kane qene kandidatet e radhes qe kane prezantuar platformat e …