Breaking News

BANORET E POSTRIBES, PROBLEME ME ENERGJINE ELEKTRIKE

Prej rreth 2 muajsh banorët e Njësisë Administrative Postribë në Bashkinë Shkodër vuajnë problemet me energjinë elektrike. Banorët e zonës thotë se janë mësuar me këtë kronikë pasi çdo ditë u shkëputën dritat. Faturat i paguajnë rregullisht por janë detyruar të bëjnë kontrata të dyta dhe përsëri janë të pakënaqur. Ato thonë se linja është e amortizuar dhe kabinat elektrike të hapur janë kthyer në rrezik serioz dhe për këto akuzojnë qeverinë.

Banorët e Postribës kërkojnë ndërhyrjen e OSHEE, pasi një situatë e tillë është e patolerushme.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …