Monday , 26 February 2018

“BANORET E SHKODRES JANE TE LODHUR NGA QEVERIA”

Keshilltaret e majte te Bashkise Shkoder kane mundesi te lobojne aty ku duhet tek qeveria. Prandaj,  keto keshilltare kane mundesi te flasin ne grupet e tyre parlamentare per problematikat e Shkodres, pasi kjo qeveri po e diskriminon kete qytet. Kjo ishte kerkesa e keshilltares se Partise Demokratike ne Keshillin Bashkiak Shkoder, Greta Bardeli.

Sipas Bardelit, banoret e Shkodres jane lodhur nga kjo qeveri.

Kesisoj, Bardeli kerkoi me shume vemendje dhe mbeshtetje nga qeveria e sidomos deputetet e majte te Qarkut Shkoder ndaj Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

FLUKS PACIENTESH NE URGJENCE GJATE MUAJIT SHKURT

Muaj shkurt ka sjellë fluks pacientesh në urgjencen e Spitalit rajonal të Lezhës.Mbi 80 përsona …