BANORET NE AFERSI TE STADIUMIT NGRIHEN NE PROTESTE

6 banesa dhe 4 biznese ne afersi te stadiumit “Loro Boriçi” kane marre paralajmerimin per shpronesim. Kjo ka nxjerre ne proteste banoret te cilet jane te vendosur te mbrojne pronat e tyre. Ata akuzuan qeverine e cila kerkon qe pronat e tyre ti ktheje ne qender tregtare ashtu sikurse tregun.

Banoret i kane bere thirrje kryeministrit qe te anulloje kete vendim pasi nuk do te lejojne prishjen e tyre. Prishja e ketyre ndertesave eshte kerkuar disa here nga kryeministri, ku sipas tij eshte nje kerkese e UEFA-S per plotesimin e kushteve te parkingut.

Lexoni dhe kete

“NE BREGDETIN E SHENGJINIT NUK DERDHEN UJERA TE ZEZA”

Ujerat e bregdetit tĂ« ShĂ«ngjinit janĂ« tĂ« pastra, pasi nuk ka derdhje tĂ« ujĂ«ra tĂ« …