Monday , 26 October 2020

BANORET NE XHABIJE, BASHKIA TE NDALOJE PUNIMET

 

Banoret e bllokut te pallateve ne Xhabije vijojne te kundershtojne ristrukturimin qe bashkia ka nisur per kete lagje. Punonjesit kane hequr shtyllat e ndricmit, ndersa per banoret kjo eshte e pa tolerueshme. Ata jane te vendosur qe te mos lejojne kete projekt I cili demton lulishtet mes pallateve per ti kthyer ne asfalt

Projekti ka nje tabele e cila thote se afati I punimeve eshte 7 muaj, por nuk tregon asgje me teper per nisjen apo perfundimin e tij. Te shtunen banoret kane lajmertuar se do te dalin ne proteste per te mos u ndalur deri ne anullimin e ketij projekti I cili nuk ka marre miratimin e komunitetit.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …