Sunday , 25 October 2020

BANORET ROJE NATE PER TU MBROJTUR NGA HAJDUTET

Banoret e fshatrave të Njesisi Administrative te Shënkollit në Lezhë kanë nisur që të bëjnë roje naten, për tu mbrojtur nga hajdutet. Vjedhjet në këtë zonë janë kthyer në një problem shqetësues. Hajdutet veprojnë gjatë oreve të nates, ndërsa në shenjester të tyre janë kryesisht bagëtite. Sipas banoreve policia është inegzistente për të goditur grupet e hajduteve të cilët janë kthyer në makthin e tyre.

Në zonen e Shënkollit janë regjistruar dhjetra vjedhje gjatë 3 viteve të fundit, duke dëmtuar ekonominë familjare për shumë banore të kësaj zone të cilët e kanë të lidhur jetesen e tyre me blektorine.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …