BARAZIA DHE DHUNA ME BAZË GJINORE NË SHQIPËRI

Në kuadër të projektit “Ngritja e rrjetit të Organizatave Jo-fitimprurëse për një zbatim më të mirë të standardeve ndërkombëtare mbi barazinë gjinore dhe dhunën me bazë gjinore në Shqipëri” u zhvillua një takim në ambjentet e Bashkisë Shkodër. Projekti zbatohet nga Qendra për Nismat Ligjore dhe financohet nga Komisioni Evropian. Aurela Bozo, koordinatore ekzekutive e projektit foli për qëllimin e këtij takimi.

Bozo shtoi se barazia gjinore është pjesë e axhendës që vendi ynë të jetë pjesë e BE-së.

Projekti mblodhi sëbashku përfaqësues të shoqerise civile në qytetin e Shkodrës, që u bënë pjesë e diskutimeve.

Lexoni dhe kete

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne …