“BASENI I LUMIT MAT TOKE ARE DHE TRUALL”

Edhe në basenin e Lumit Mat toka është ndarë si arë dhe truall.Ky fakt është bërë i ditur nga prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, gjatë një takimi që zhvilloi pak ditë më drejtuesit e kompanive që shfrytëzojnë lumin për inerte.Sipas Prefektit Prendi të gjitha rastet do të jenë objekt verifikimi nga insitucioni që ai drejton, ndërsa çdo abuzim do të hetohet nga organet e drejtësisë.

Tjetersimi i pronave është kthyer në një çështje të diskutueshme gjatë muajve të fundit më mbarë vendin, ndërkohe Qeveria Shqiptare ka ngritur një task force për verifimimin e të gjithë titujve të pronësise, ku vemendja më e madhe po përqëndrohet në zonat turistike aty ku dhe dyshimet për abuzime janë më të mëdha.

 

Lexoni dhe kete

SPITALI I SHKODRES, DEM EKONOMIK MBI 20.5 MLN LEKE NDAJ SHTETIT

Spitali Rajonal i Shkodrës i ka shkatuar një dëm ekonomik mbi 20.5 milionë lekë buxhetit …