Thursday , 25 February 2021

BASENI UJËMBLEDHËS I SHKODRËS NË PIKËN KRITIKE

Nivelet e lumenjve dhe liqenit të Shkodrës vazhdojnë të jenë kërcënues. Ndërsa meteorologet paralajmërojnë mot me stuhi.

Liqeni i Shkodrës sa vjen dhe rritet si shkak i prurjeve, ndërsa shkarkimet e këtij baseni ujëmbledhës. Lumi Kir prurjet e të cilit janë minimale dhe të lumit Drin të cilët si shkak i shkarkimeve nuk arrijne më shumë se 700 meter kub në sekond duken shpresëdhënse për zonën e nënshkodrës…

Nivelet e lumenjve që mbushin basenin e Liqenit të Shkodrës dhe kërcënimi që i vjen qytetit të Shkodrës nga ana e Malit të Zi shto këtu edhe prurjet nëntokësore ende nuk janë analizuar nga shtabi i emergjencave të Shkodrës.

Ndërsa Liqeni i Shkodrës vazhdon të kërcënoje po ashtu edhe lumi Drin si shkak i shkarkimeve.

Lexoni dhe kete

TJETËR INVESTIM I BASHKISË SHKODËR NË INFRASTUKTURËN RRUGORE

Bashkia e Shkodrës vijon realizimin e investimeve të parashikuara në buxhetin e saj. Vëmendja është …