Friday , 3 December 2021

BASHA: KUSH MENDON SE DO BIEM NË PAQE ME KËTË REALITET E KA GABIM

Kryedemokrati Lulzim Basha zhvilloi një takim me demokratët në Elbasan.

Para tyre, Basha tha se kush mendon se ne do të biem në paqe me këtë realitet, kush mendon se ne do të ulim kokën para këtij realiteti e ka gabim.

Nuk ka forcë politike në Ballkan të mbetur që nga koha e rrëzimit të regjimeve komuniste që të ketë fuqinë që demonstroi Partia Demokratike në Shqipëri përballë këtij regjimi shtoi Basha.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …