BASHA TAKIM ME BIZNESIN NELEZHE

Ndersa e ka cilesuar situaten aktuale me te cilen perballet biznesi si tejet te renduar ku ne fund perfundohet me fjalen burg, kreu iopizites Lulzim Basha ka prezantuar edhe disa nga zgjidhjet qe kjo force politike do te sjelle si alternative per shqiptaret. Netakimin me biznesin ne Lezhe, Basha ka permendur disa nga pikat ne te cilat do te bazohet reforma e thelle ne ndihme te biznesit.
Per situaten kane folur edhe vete perfaqsuesit e biznesit te cilet krahas ngritjes se problemeve me te cilat perballen cdo dite, kaneevidentuar edhe presionin e madh qe kane ndaj e kane konsideruar normale edhe mungesen e shume prej tyre ne nje takim qeper ta eshte tejet i rendesishem.
Ne takimin me biznesin eshte diskutuar edhe strategjia per sektorin e turizmit, qe ne fakt tek demokratet do te kete nje vemendjete vecante dhe trajtim te vecante si nje nga sektoret me te rendesishem te ekonomise se ketij rajoni.

Lexoni dhe kete

LULZIM BASHA PREZANTON PLANIN EKONOMIK TË PD

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zbuluar planin ekonomik të PD që ka për …