Friday , 3 December 2021

BASHA TAKIM ME FERMERËT: RAMA KA HAPUR LIBRIN E PËRRALLAVE

Lideri i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në një takim me fermerët në fshatin Pajovë të Peqinit, tregoi planin e PD për këte kategori.

Ai tha se vizioni i tyre për fermerët, është që të subvencionojnë këtë kategori, të sigurojë pensionet për fermerët si dhe të mundësojë arsimimin për familjet që nuk kanë mundësi të paguajnë shkollimin për fëmijët e tyre.

Basha u tha fermerëve që po nuk mbajti premtimet nuk do të vijë më për mandat të dytë dhe nuk do u kërkojë votën.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …