Saturday , 31 October 2020

BASHA: VALA E DYTË E COVID-19, NJË ALARM QË NUK DUHET INJORUAR NGA QEVERIA

Vala e dytë e Covid-19 është një paralajmërim i OBSH-së dhe ky alarm nuk mund të injorohet më nga qeveria shqiptare. Kështu u shpreh kreu i PD, Lulzim Basha, gjatë një komunikimi live nga selia e PD.

Ekonomia shqiptare pritet të tkurret me 7.5%, prandaj duhet mbështetje ndaj qytetarëve dhe biznesit shtoi Basha.

Basha premtoi se paga për mjekët do jetë 1200 euro dhe 700 euro për infermierët, sipas tij ky do jete një realitet i PD pas 25 prillit.

Lexoni dhe kete

BEQAJ: I PA KËNAQUR NGA PËRFORMANCA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

“Nuk jam i kënaqur me jetën politike që bënë Këshilli Bashkiak i Shkodrës sot”. Ka …