Thursday , 21 November 2019

BASHA: VENDI NË SITUATË DRAMATIKE

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, mblodhi këtë të premte Kryesinë dhe ish-grupin parlamentar të PD-së. Pas kësaj mbledhje, Basha tha se 31% e familjeve nuk mbyllin shpënzimet e ushqimeve dhe vëmendja jonë është përqëndruar drejt dhëniës formë të ndryshimit që pret çdo shqiptar. Sipas Bashës, që gjëndja ekonomike të ndryshojë duhet zgjidhur kriza politike.

Por, si do vazhdojë aksioni opozitar? Për këtë Basha theksoi:

Sipas Bashës, duhet të ndërtohet një qeveri që punon për të mirën e shqiptarëve.

Lexoni dhe kete

“POLITIKA NË SHQIPËRI DUHET TË GJEJË RRUGËN E DIALOGUT”

Ambasadori amerikan për Liritë Fetare Ndërkombëtare, Sam Brownback i pranishëm në Konferencën Ndërkombëtare “Feja si …